HOME

 KAMERS

 PRIJZEN

 OMGEVING

 ROUTE

KAMERS

Onze Bed & Breakfast is gehuisvest in een moderne vrijstaande villa aan de rand van Appelscha. Wij beschikken over drie slaapkamers, iedere kamer is voorzien van een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een zithoekje met koffie- en theezetmogelijkheden en een tv.

Verder beschikt onze extra ruime “suite” kamer over een comfortabele zitje, ruime kledingkast en een televisie. Deze kamer is ook geschikt voor vier personen.

Alle drie de kamers kunnen gebruik maken van een gedeelde badkamer en een apart toilet. Verder bevinden zich rond de villa verschillende zitjes en terrassen waar u op ieder moment van de dag wel een aangenaam plekje weet te vinden. Neemt u een fiets mee? Deze kunt u ’s nachts bij ons veilig binnen stallen.  

’s Ochtends wordt het uitgebreide Hollandse ontbijt geserveerd in de eetkamer waar u onder het genot van een prachtig uitzicht en een vers kopje koffie heerlijk rustig wakker kunt worden. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid tot het meenemen van een lunchpakket aan, welke u naar eigen wens zelf samen kunt stellen!