HOME

 KAMERS

 PRIJZEN

 OMGEVING

 ROUTE

ATTRACTIES

Duinenzathe
Duinenzathe is een van oudsher in Appelscha gevestigd pretpark. Menigeen die wel eens op schoolreisje is geweest zal dit park eens bezocht hebben. Het ligt direct aan het dorp en is dus gemakkelijk bereikbaar met auto en fiets. Erg leuk om eens te bezoeken als u met kinderen in Appelscha verblijft!

Klimavontuur
En wat dacht u van het klimbos? Met 25 hindernissen en tokkelbanen midden in het bos is het een erg leuk en avontuurlijk uitje voor de jeugd maar soms ook een echte uitdaging voor de volwassenen onder ons. Dit is vooral ook een leuke activiteit wanneer u met een groep of met een gezin in Appelscha verblijft.

Boerestreek
Het kloppende hart van Appelscha. In 2014 heeft het plein een volledige metamorfose ondergaan en bied nu nog meer plezier aan de bezoekers. Met vele restaurants, terrasjes en kroegjes vindt u hier genoeg mogelijkheden om een gezellige avond in Appelscha te beleven. Maar ook overdag is er genoeg te doen. Wat dacht u van een braderie, of de kamelenmarkt even verderop? En bent u de drukte even zat, dan loopt u vanaf het plein zo weer het rustige Drents-Friese Wold in.

terug